Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
New "Solstice" theme for forums!
We've refreshed the look of the Eclipse forums to better match our website. You can try it by using the Control Panel link > Account Settings (click to go) > Theme : Solstice (at the bottom)


Your feedback is welcome! Please submit feedback on the Solstice theme in this bug.
  [Acceleo] behavior change of the standard library "String.index(String)" operation
By: Laurent Goubet on Mon, 30 November 2009
0 9523 Mon, 30 November 2009 11:37
By: Laurent Goubet
  [Acceleo]Collections of Collections on Queries
Is is possible to use it?
By: Andre on Thu, 26 November 2009
5 2003 Sat, 28 November 2009 14:53
By: Andre
  [Xpand/Xtend] how to organize templates for multiple output languages
By: hoschi on Wed, 25 November 2009
3 1907 Sat, 28 November 2009 12:16
By: hoschi
  Xpand Workspace Setup
By: Ilyas Keser on Fri, 27 November 2009
1 1276 Fri, 27 November 2009 10:26
By: Ilyas Keser
  [xtext] mismatched input '{' expecting '{'
By: Federico Tomassetti on Fri, 27 November 2009
2 1981 Fri, 27 November 2009 06:28
By: Federico Tomassetti
  Xpand: Cannot resolve the reference to a dependent model
The acces to the second model returns null because the returned eProxyUri does not seem to be correct.
By: nquaine on Thu, 26 November 2009
4 1970 Fri, 27 November 2009 05:31
By: nquaine
  [Acceleo] eInverse() and other functions
I cant find documentation of Acceleo functions
By: Andre on Mon, 23 November 2009
12 3016 Thu, 26 November 2009 16:28
By: Sebastien Roy
  [Acceleo] NullPointer while launching a transformation via API
By: Timothy Marc on Tue, 24 November 2009
1 1618 Wed, 25 November 2009 04:23
By: Laurent Goubet
  [XPAND] Reader does not find UML Profile Package
By: Andre Albert on Tue, 24 November 2009
3 2317 Wed, 25 November 2009 03:38
By: Andre Albert
  Editor gives problems, when using external metamodel, eventhough MM is registered.
A registered, external metamodel causes the editor to show red error lines, whilst it shouldn't
By: Marten Sijtema on Tue, 24 November 2009
1 1329 Tue, 24 November 2009 16:05
By: Sven Efftinge
icon5.gif which metamodell to use
By: hoschi on Sun, 22 November 2009
5 2111 Tue, 24 November 2009 06:10
By: hoschi
  [Xpand] Error: XMLFeatureMap is not responsible for java type org.eclipse.emf.ecore.util.FeatureMap$
By: Krzysztof Kowalczyk on Wed, 18 November 2009
2 2396 Sat, 21 November 2009 09:00
By: Federico Tomassetti
  [XPand] java.lang.InstantiationException when running
By: Marten Sijtema on Fri, 20 November 2009
1 1600 Fri, 20 November 2009 09:32
By: Marten Sijtema
  [XPAND/MWE] MetamodelContributor oAW4 -> oAW5
By: Ilyas Keser on Wed, 18 November 2009
4 2083 Thu, 19 November 2009 12:48
By: Ilyas Keser
  [Acceleo] Problems with import
By: Eclipse User on Thu, 19 November 2009
3 1716 Thu, 19 November 2009 10:36
By: Laurent Goubet
  [acceleo]Access to java code and properties from scripts
Wonder if properties and java code can be accessed from scripts
By: Sebastien Roy on Wed, 04 November 2009
11 3684 Thu, 19 November 2009 08:21
By: Laurent Goubet
  Re: [Acceleo] Arguments list in Generator-API
By: Laurent Goubet on Wed, 18 November 2009
0 9626 Wed, 18 November 2009 04:43
By: Laurent Goubet
icon5.gif XSDMetaModel
How to walk the model?
By: Marco on Tue, 17 November 2009
1 1629 Tue, 17 November 2009 16:21
By: Christian Dietrich
icon5.gif Access XSD model from Xpand java extensions
By: Marco on Mon, 16 November 2009
1 1527 Tue, 17 November 2009 16:17
By: Christian Dietrich
  [Acceleo] Acceleo and Rhapsody
By: Sebastien Roy on Thu, 12 November 2009
1 2132 Mon, 16 November 2009 09:45
By: Laurent Goubet
  Does Acceleo work with EMF?
By: Asha Ramegowda on Sun, 15 November 2009
1 1494 Mon, 16 November 2009 08:12
By: Yvan Lussaud
  [Xtext+Xpand] Problem with MWE code generator workflow ( 1 2)
By: Steven Derrien on Thu, 12 November 2009
71 4551 Mon, 16 November 2009 03:33
By: Karsten Thoms
icon5.gif XPAND and XSD adapter: root not found
No Definition 'templates::main::Root for type::AnyType' found!
By: Marco on Sun, 15 November 2009
4 2468 Sun, 15 November 2009 14:39
By: Marco
  Doubt in Xpand template
Doubt in Xpand template
By: zakir Hussain on Sat, 14 November 2009
6 2975 Sun, 15 November 2009 05:32
By: zakir Hussain
  XPAND and XSD adapter
namespace problem
By: Marco on Sat, 14 November 2009
3 1960 Sat, 14 November 2009 07:45
By: Christian Dietrich
  XSD adapter and imports
The OawXSDEcoreBuilder has to be called for every EPackage explicitly.
By: Marco on Sun, 08 November 2009
4 2207 Sat, 14 November 2009 07:29
By: Christian Dietrich
icon5.gif XSD & Xpand (for xmt2test)
How to combine XSD with Xpand
By: Marco on Sat, 31 October 2009
16 3810 Sat, 14 November 2009 06:39
By: Marco
icon4.gif How to escape "<",">" in jet2?
By: Kyle on Tue, 10 November 2009
2 1598 Wed, 11 November 2009 23:56
By: Kyle
  Should I be using the "middleend"?
By: Henrik Lindberg on Wed, 11 November 2009
0 9156 Wed, 11 November 2009 11:59
By: Henrik Lindberg
  [Check, xTend]
By: Federico Tomassetti on Tue, 10 November 2009
4 2018 Wed, 11 November 2009 08:19
By: Federico Tomassetti
  XSD metamodel - XSD caching
By: Jan Arciuchiewicz on Tue, 10 November 2009
2 2082 Wed, 11 November 2009 05:25
By: Jan Arciuchiewicz
  [Announce] M2T XPAND 0.8.0M3 is available
By: Dennis Huebner on Tue, 10 November 2009
0 9083 Tue, 10 November 2009 17:20
By: Dennis Huebner
  Re: Hand object as GLOBALVAR into Xtend file via MWE workflow?
By: Sebastian Zarnekow on Sun, 08 November 2009
1 1565 Tue, 10 November 2009 06:00
By: Sven Efftinge
  EMF.JETCompiler fails to Extend EMF model
EMF.JETCompiler fails to Extend EMF model
By: Asheesh Arora on Mon, 09 November 2009
0 8699 Mon, 09 November 2009 07:36
By: Asheesh Arora
  Eclipse Modeling Days
By: Ed Merks on Mon, 09 November 2009
0 8563 Mon, 09 November 2009 06:57
By: Ed Merks
  Error detection in xPand templates files
By: Wafi Dahman on Fri, 06 November 2009
2 1746 Fri, 06 November 2009 08:40
By: Wafi Dahman
  [xpand] reference to metamodel not understood by generator
By: RJ on Thu, 05 November 2009
2 1544 Thu, 05 November 2009 16:18
By: RJ
icon5.gif Dealing with mixed types in XPAND for XSD
FeatureMaps?
By: Marco on Mon, 02 November 2009
2 1559 Thu, 05 November 2009 14:56
By: Marco
icon9.gif GRAVE: Error in Component of type org.eclipse.xpand2.Generator:
i'm trying to adapt OAW4 project to OAW5.
By: dtcm on Mon, 26 October 2009
5 2487 Thu, 05 November 2009 09:31
By: dtcm
  [Xpand] Problem with creating model elements from Java
By: Dominik Sojer on Mon, 02 November 2009
5 1581 Thu, 05 November 2009 07:30
By: Dominik Sojer
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Tue Sep 02 00:28:14 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13092 seconds