Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
  LDT 1.1RC2 and LuaDocumentor 0.1.3 are out.
By: Marc Aubry on Fri, 13 December 2013
0 31943 Fri, 13 December 2013 10:34
By: Marc Aubry
  Proper method to debug Lua script from Luaj project
By: Patrick Hoey on Tue, 03 December 2013
7 2085 Wed, 11 December 2013 12:01
By: Patrick Hoey
  Breakpoint not hit after attaching to Java application
By: Patrick Hoey on Tue, 10 December 2013
2 3680 Wed, 11 December 2013 11:47
By: Patrick Hoey
  Sample code used in LDT to generate AST
how to generate ast in ldt
By: coco peng on Fri, 29 November 2013
1 1289 Mon, 02 December 2013 12:06
By: Marc Aubry
  Autocompletion for external API
By: anto gerva on Sun, 03 November 2013
6 4598 Thu, 28 November 2013 06:43
By: Simon Bernard
  Editing Syntax Coloring
Unable to change colors
By: Ernest Ewert on Mon, 25 November 2013
3 1309 Thu, 28 November 2013 05:31
By: Simon Bernard
  Limited autocomplete issue
@return statement doesn't seem to work
By: anto gerva on Sat, 21 September 2013
7 2493 Thu, 14 November 2013 06:15
By: anto gerva
icon3.gif Spellcheck Support
Request for spellcheck support in the LDT
By: Deepankar Jain on Tue, 29 October 2013
2 1526 Wed, 30 October 2013 09:38
By: Deepankar Jain
  Vendor specific debug protocol commands
By: Dan Jackson on Mon, 21 October 2013
4 1456 Thu, 24 October 2013 07:25
By: Dan Jackson
  Koneki LDT stops after stepping twice
By: A J on Mon, 21 October 2013
1 1407 Wed, 23 October 2013 11:31
By: Simon Bernard
  LDT build failure
LDT build failure
By: Dan Jackson on Wed, 16 October 2013
2 1191 Wed, 23 October 2013 11:08
By: Simon Bernard
  Debugging issue with standalone interpreter
DEBUGGER ERROR Command context_get caused: (998) ....osgi\bundles\173\1\.cp\script\external\debugger.lua:187: attempt to call field 'encode' (a nil value)
By: Nitesh R on Sat, 19 October 2013
3 1834 Wed, 23 October 2013 10:42
By: Simon Bernard
icon5.gif LDT with an external library (winapi.dll)
How to incorporate a .dll library within LDT.
By: Kirk Tierney on Sun, 20 October 2013
1 1856 Mon, 21 October 2013 12:54
By: Simon Bernard
  Debugging issue with Lua standalone interpreter with LDT1.0
DEBUGGER ERROR Command context_get caused: (998) ....osgi\bundles\173\1\.cp\script\external\debugger.lua:187: attempt to call field 'encode' (a nil value)
By: Nitesh R on Sat, 19 October 2013
0 2686 Sat, 19 October 2013 02:00
By: Nitesh R
  Unable to connect OMA-DM simulator with funambol dm server 3.7
By: Sri Basavanahally on Wed, 29 May 2013
4 8236 Sat, 28 September 2013 13:36
By: Joffrey Carlier
  LDT debugger
more broader explanationn of LDT debugger
By: Milan Jelisavcic on Mon, 16 September 2013
3 1536 Fri, 20 September 2013 12:52
By: Simon Bernard
  LuaSocket
How do I add LuaSocket to Lua Developement Tool
By: Mal McEwan on Mon, 12 August 2013
1 1391 Mon, 12 August 2013 12:47
By: Marc Aubry
  [LDT1.0] link a dynamic library , Help !
By: 林 焰 on Sat, 10 August 2013
1 2141 Mon, 12 August 2013 11:26
By: Marc Aubry
  Koneki LDT 1.0 (on Windows): Debugging not working
By: jot wg on Sun, 04 August 2013
4 1458 Mon, 12 August 2013 00:52
By: Mal McEwan
  Could not initialize class com.naef.jnlua.LuaState
The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect.
By: Kyle Hunter on Fri, 02 August 2013
1 2318 Thu, 08 August 2013 05:31
By: Marc Aubry
  Execution Environment imported by default
By: Andres Ispani on Thu, 01 August 2013
4 1735 Mon, 05 August 2013 06:29
By: Simon Bernard
  Strange problem trying to use LDT on second machine
cannot load liblua52.so
By: Burt Bicksler on Mon, 22 July 2013
3 1760 Thu, 25 July 2013 20:53
By: Burt Bicksler
  Variable Reference Issue
Unable to go to the declaration of a variable in another file
By: Martín Escarrá on Fri, 12 July 2013
1 989 Mon, 15 July 2013 03:25
By: Benjamin Cabé
  LDT - Execution Environment. Help!
variable detection.
By: simon birkedal on Sun, 07 July 2013
9 1778 Wed, 10 July 2013 05:49
By: simon birkedal
  How to do FUMO?
By: Praveen - on Wed, 26 June 2013
1 944 Tue, 09 July 2013 12:48
By: Praveen -
  cannot execute simulator
cannot install required libraries
By: ceren kerimoglu on Wed, 26 June 2013
0 787 Wed, 26 June 2013 03:25
By: ceren kerimoglu
  Can't install my execution environment
My zip file doesn't seem to be formatted in a way LDT expects
By: Neil W on Tue, 25 June 2013
2 888 Tue, 25 June 2013 08:20
By: Simon Bernard
  Issues debugging variables in Love2D with LuaJIT
By: Erik Pettis on Thu, 20 June 2013
2 1731 Mon, 24 June 2013 23:31
By: Erik Pettis
  Code Assist for Corona SDK
By: Alex Missing name on Thu, 18 October 2012
2 4108 Mon, 24 June 2013 11:53
By: Marc Aubry
  Does code assistance only work if you have the lua module associated with the documents
Code assistance and Execution Environments
By: Neil W on Thu, 20 June 2013
2 632 Thu, 20 June 2013 12:52
By: Neil W
  running Lua Remote Application - Permission denied
By: Marc Zesty on Tue, 11 June 2013
4 3457 Wed, 12 June 2013 00:45
By: Benjamin Cabé
  Windows Koneki and Corona first steps setup
By: Linus Janson on Thu, 16 May 2013
3 13939 Thu, 30 May 2013 21:30
By: Paul Lu
  userdata types and detail formatter
Viewing userdata types in the expressions window
By: Marc Haderach on Tue, 28 May 2013
3 2516 Wed, 29 May 2013 07:54
By: Marc Haderach
  debugger hangs up and windows too
By: Milind Gupta on Mon, 13 May 2013
3 2904 Tue, 21 May 2013 06:13
By: Marc Aubry
  Debugging with Corona SDK (Juno)
By: Gary Dotzlaw on Thu, 29 November 2012
4 2190 Mon, 20 May 2013 19:00
By: Linus Janson
  error loading module 'stagedb.core'
Seek help
By: 农夫 曾 on Tue, 14 May 2013
2 2998 Fri, 17 May 2013 04:32
By: Benjamin Cabé
  Better LuaJIT FFI support
With cdata introspection
By: Julien Desgats on Sun, 14 April 2013
1 2959 Thu, 16 May 2013 21:35
By: luo dd
  A Truly Newbie Question - How to Get Started?
By: Yee Jie Ng on Sun, 12 May 2013
4 2076 Thu, 16 May 2013 18:24
By: Benjamin Cabé
  [SOLVED] lua attach debugger not working
By: luo dd on Wed, 15 May 2013
3 1308 Thu, 16 May 2013 14:43
By: Julien Desgats
  [SOLVED] Debugger attaches, but nothing else happens
Trying to debug embedded scripts, debugger attaches but nothing else happens until it terminates.
By: Neil W on Wed, 08 May 2013
3 2600 Fri, 10 May 2013 07:52
By: Benjamin Cabé
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Thu Aug 21 02:36:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01382 seconds