Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
New "Solstice" theme for forums!
We've refreshed the look of the Eclipse forums to better match our website. You can try it by using the Control Panel link > Account Settings (click to go) > Theme : Solstice (at the bottom)


Your feedback is welcome! Please submit feedback on the Solstice theme in this bug.
  convert XMI to XML
By: samar sousou on Tue, 09 April 2013
3 2483 Tue, 09 April 2013 10:59
By: samar sousou
  [AM3] AM3-Injector "xml to ecore" doesn't work!
By: Alexey on Thu, 24 June 2010
3 3371 Tue, 09 April 2013 10:29
By: Guillaume Doux
  Comment installer un AM3 !
PB de XML model
By: samar sousou on Tue, 19 March 2013
2 1532 Tue, 19 March 2013 10:33
By: samar sousou
  example ATL Transformation don't work
By: Uli on Sun, 24 April 2011
4 6709 Mon, 05 November 2012 10:23
By: Bruno Carneiro
  Error while compiling AM3 plugin EMFModelFactory.java
By: Sangeeta Tripathy on Mon, 19 December 2011
8 11928 Tue, 03 January 2012 04:47
By: Guillaume Doux
  Problem running new AM3 plugins
By: Sangeeta Tripathy on Tue, 20 December 2011
1 2957 Tue, 20 December 2011 05:24
By: Guillaume Doux
  How to create binaries of new AM3 source files
By: Sangeeta Tripathy on Sat, 17 December 2011
1 2389 Mon, 19 December 2011 04:52
By: Guillaume Doux
  Error while installing AM3
Hi I get the following error while installing AM3 on Ec
By: Sangeeta Tripathy on Fri, 16 December 2011
2 2332 Fri, 16 December 2011 08:52
By: Sangeeta Tripathy
  installing KM3
By: Farah on Wed, 18 November 2009
7 5097 Fri, 19 August 2011 20:47
By: Hanane
  add KM3
By: Hanane on Wed, 17 August 2011
3 3098 Fri, 19 August 2011 20:41
By: Hanane
icon8.gif Can't get AM3 to work with ATL 3.2 in Indigo
By: Subhav Pradhan on Thu, 21 July 2011
3 4355 Tue, 26 July 2011 14:21
By: Subhav Pradhan
  Newbie: Can't install AM3
By: Sergey Metcherin on Tue, 08 March 2011
4 4800 Tue, 28 June 2011 18:55
By: miryam
  [AM3] AM3-Injector "xml to ecore" doesn't work!
By: Alexey on Thu, 24 June 2010
11 8099 Tue, 21 June 2011 14:56
By: Gorka Puente
  [AM3] AM3 perspective in Eclipse Helios
By: Cesar Caves on Wed, 11 May 2011
0 5923 Wed, 11 May 2011 04:15
By: Cesar Caves
  Can't launch UML2OWL on ATL 3.1
By: Sergey Metcherin on Wed, 09 March 2011
1 3632 Thu, 10 March 2011 04:48
By: Guillaume Doux
  Injection and EMF generated API
By: El Arbi Aboussoror on Tue, 22 February 2011
5 4774 Thu, 24 February 2011 11:21
By: El Arbi Aboussoror
  ATL metamodel validated
By: chuck on Wed, 09 February 2011
1 2866 Thu, 10 February 2011 04:26
By: Guillaume Doux
  [AM3 XML injector]
By: El Arbi Aboussoror on Tue, 25 January 2011
2 4007 Fri, 28 January 2011 11:19
By: El Arbi Aboussoror
  [AM3] Extending AM3 Metamodel
By: Miguel Llàcer San Fernando on Wed, 22 December 2010
2 3519 Wed, 22 December 2010 10:36
By: Hugo Bruneliere
  KM3 <-> Ecore probelm
Datatypes lose their instanceClass property
By: Arun on Fri, 22 October 2010
3 3858 Tue, 02 November 2010 13:47
By: Arun
  Interesting problem
By: Transformed on Sun, 15 August 2010
1 2935 Tue, 24 August 2010 04:42
By: Guillaume Doux
  Interesting problem
How to transform relationship of XMI of a metamodel instance into XML Element
By: Transformed on Sun, 15 August 2010
1 2828 Tue, 24 August 2010 04:42
By: Guillaume Doux
  problem on installing new am3
difficults in launching?
By: Júlio on Thu, 24 June 2010
11 5600 Sun, 15 August 2010 00:30
By: Transformed
  [KM3] Problems with meta-model extension
By: Alvaro Jimenez Rielo on Fri, 09 July 2010
1 2996 Fri, 09 July 2010 09:50
By: Frédéric Jouault
  [KM3] Problems with meta-model extension
By: Alvaro Jimenez Rielo on Fri, 09 July 2010
1 3344 Fri, 09 July 2010 09:50
By: Frédéric Jouault
  [AM3] New AM3 version compatible with ATL 3.x is now available from the project's SVN HEAD
By: Hugo Bruneliere on Fri, 04 December 2009
2 4953 Wed, 30 June 2010 14:27
By: wafaa
  Re: problem on installing new am3
By: Júlio on Thu, 24 June 2010
0 3990 Thu, 24 June 2010 11:31
By: Júlio
  problem on installing new am3
By: Júlio on Thu, 24 June 2010
0 4071 Thu, 24 June 2010 07:57
By: Júlio
  Problem on installing the new am3 [problem solved]
By: aslan on Thu, 25 February 2010
9 6004 Tue, 11 May 2010 06:11
By: Miguel Llàcer San Fernando
  [AM3] Cannot install AM3 for ATL3 plugins correctly
AM3 SVN Problem
By: Ronan B on Wed, 03 February 2010
9 7040 Thu, 29 April 2010 12:48
By: Filipe Correia
  I need AM3 plugin compatible with Galilo modeling Eclipse,
By: wafaa on Tue, 27 April 2010
2 3223 Wed, 28 April 2010 10:58
By: wafaa
  I need AM3 plugin compatible with Galilo modeling Eclipse,
how to get it
By: wafaa on Tue, 27 April 2010
2 3567 Wed, 28 April 2010 10:58
By: wafaa
  [AM3] Broken links in the Atlantic Zoo.
By: Juan Pedro Silva on Fri, 10 October 2008
8 6767 Wed, 14 April 2010 07:56
By: Fáber
  [AM3] issue on extending the AM3 base metamodel
By: Eclipse User on Wed, 03 March 2010
6 5878 Fri, 05 March 2010 10:03
By: Eclipse User
  [AM3] issue on extending the AM3 base metamodel
By: Eclipse User on Wed, 03 March 2010
0 4018 Wed, 03 March 2010 11:10
By: Eclipse User
  Problem on installing the new am3, help plz
By: aslan on Thu, 25 February 2010
3 2945 Mon, 01 March 2010 14:02
By: aslan
  KM3 Questions
By: Markus Herrmannsdoerfer on Fri, 12 February 2010
2 3690 Fri, 12 February 2010 04:56
By: Guillaume Doux
  KM3 Questions
By: Markus Herrmannsdoerfer on Fri, 12 February 2010
0 3975 Fri, 12 February 2010 02:18
By: Markus Herrmannsdoerfer
  [AM3] Cannot install AM3 for ATL3 plugins correctly
By: Ronan B on Wed, 03 February 2010
1 3166 Thu, 04 February 2010 04:01
By: Hugo Bruneliere
  [ATL] dealing with data type
By: Missing name Missing name on Fri, 22 January 2010
1 2798 Mon, 25 January 2010 04:24
By: Guillaume Doux
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Sun Aug 31 00:43:18 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02983 seconds